logo

Saadet Partisi Bağcılar’ı doldurdu

Saadet Partisi, Bağcılar İlçe Teşkilatı, aday tanıtım programını Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonunda Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Salondakiler sık sık “Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak” ve “Bağcılar bizimdir, bizim olacak” sloganları attı. Programda konuşan Kamalak, “Efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açan Milli Görüş kadroları, bu seçimlerde yönetimi devralarak, milletimizi özlediği hizmetlere yeniden kavuşturacaktır” dedi.

HABER MERKEZİ

Saadet Partisi Bağcılar İlçe Teşkilatı, aday tanıtım programını Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonunda Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın da katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Programda Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Oruç, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, Bağcılar Belediye Başkan Adayı Mesut Doğan ve Bağcılar İlçe Başkanı Şakir Şahin hazır bulundu. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açan Milli Görüş kadroları, bu seçimlerde yönetimi devralarak, milletimizi özlediği hizmetlere yeniden kavuşturacaktır. Bu seçimler önemlidir. Asıl yarış şimdi başlıyor. Efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açan Milli Görüş kadroları, bu seçimlerde yönetimi devralarak, milletimizi özlediği hizmetlere yeniden kavuşturacaktır” dedi.

Ateş Kapımıza Dayandı

Emperyalizmin 20. Haçlı Seferi’ni yaptığını ve adım adım Büyük Ortadoğu Projesi’nin uygulandığını söyleyen Kamalak, “Sudan ikiye bölündü, Irak üçe bölündü, Libya 40 parçaya bölündü, Mısır’ın durumu ortada, Suriye paramparça. Hemen yanı başımızda, yüzyılın en büyük insanlık dramı yaşanıyor. Ateş kapımıza dayandı. Söylemeye dilim varmıyor ama merhum Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi asıl hedefte Türkiye var. Amaç büyük İsrail devletini kurmaktır” ifadelerini kullandı.
Saadet kazanınca Türkiye kazanacak

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Oruç ise, “Partisi ne olursa olsun Saadet kazanınca 72 milyon insanımız kazanacak. Biz 42 yıllık siyasi tarihimizde meydanlarda, sokaklarda, yaptığımız programlarda neleri vadettiysek onları yaptık. Yapamayacağımız şeylerin hiçbir zaman sözünü vermedik. Bunun için “Başakşehir Kazanınca Türkiye Kazanacak” diyoruz. Belediye başkanları yolları altından yapsalar Ahlak ve Maneviyatın temelini atmadığı sürece çalışmış olamazlar. Halka hizmet Hakka hizmettir. Bizi diğer siyasi partilerden ayıran en önemli özelliğimiz budur” diye konuştu.

Törende Bağcılar Belediye Başkan Adayı Mesut Doğan’ın sunuma ve konuşmasına iyi hazırlanması dikkat çeken unsurlar arasındaydı. Zira Doğan, Bağcılar’da her eve bir ev verileceğini söyleyerek Kentsel dönüşümde Bağcılar’a kazandıracaklarını da söyledi.

Törene, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Oruç, Bağcılar Belediye Başkan adayı Mesut Doğan ve partililer katıldı.

Saadet Partisi Bağcılar'ı doldurdu, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Share
3829 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ